Какво представляват унциите

Да разгледаме този въпрос. Унция е мярка за тегло. Тази мярка е приета в много европейски страни, но в контекста на бокса е важно само унциите да измерват теглото във Великобритания. Именно тази страна по едно време се превърна в родното място на бокса. Англичаните създадоха правилата за поведение на ринга, които и до днес успешно функционират, а също така увековечиха приноса си за развитието на тази спортна дисциплина в производството на боксова екипировка. Следователно британската мярка за тегло за боксово оборудване се използва и във всички краища на планетата. В магазините за спортно оборудване ще намерите боксови ръкавици в асортимент от 10 oz, 12 oz, 16 oz, 18 oz и др.

За да купите боксови ръкавици от 16 унции, кажете ни как планирате да ги използвате, това може да бъде:

– обикновени боксови ръкавици, защото предишните са износени

– ръкавици за спаринг, а тук точно същото на 16 унции ръкавици трябва да обърнете специално внимание

– универсални ръкавици, в които ще правите всичко, удряте чантата, искра и т.н.

– ръкавици за тренировки и снаряди.

Рейтинг на боксовите ръкавици

Тук няма консенсус. Някой харесва високотехнологични боксови ръкавици, използващи нови материали и иновативни технологии, докато други, напротив, се доверяват на прости класики, направени от доказани естествени материали. Можете да си купите боксови ръкавици от 16 унции от всяка марка, която ви подхожда най -добре по отношение на характеристиките, но докато не ги опитате в бизнеса, няма да имате точна представа за марката.

Можете да си изберете и закупите боксови ръкавици от 16 унции от уебсайта на магазина ни за боксово оборудване и нашия бърз куриер ще се погрижи да Ви доставим ръкавиците до следващата Ваша тренировка, за да сте напълно екипирани, да не губите време и да се съсредоточите върху тренировките със съзнанието, че имате качествени и добри за целта боксови ръкавици.

Винаги можете да се обърнете с въпроси за боксовите ръкавици към нас. Ще се радваме да Ви бъдем полезни.

Защо боксовите ръкавици се измерват в унции